Ékszerboltok Szentendrén

ekszerek-szentendren

Ékszerboltok Szentendrén

Az ékszerek mindig is divatban voltak, mióta világ a világ. És nem úgy néz ki, hogy valaha is kimennek a divatból. Persze trendek jönnek mennek, változik, hogy éppen milyen fajta ékszerek a legnépszerűbbek. De a lényeg nem változik. Az ékszerek mindig is divatban lesznek. Ezért bátran ki merem jelenteni, hogy egy város sem teljes ékszerboltok nélkül. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak Szentendrén: ékszerboltok Szentendrén.

Barpan Ékszerház

Az arany és ezüst ékszereken túl a Barpan Ékszerház polcain különleges porcelán ékszerek is megtalálhatók. Illetve különböző színű tespiht is, ami tulajdonképpen a muszlim imafüzér, de manapság divatékszerként is rendkívül népszerű.

Ékszerbolt elérhetőség:

Elaenté Art

Az Elaenté Art több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező ékszerbolt Szentendrén. Már 1999 óta segítenek megtervezni és kivitelezni a megrendelők által kitalált és megálmodott ékszereket.

A szentendrei ékszerboltban főleg egyedi tervezésű, kézzel készített ékszereket vásárolhatunk. Ezen felül ékszerek javítását is bátran rájuk bízhatjuk és fülbelövést is vállalnak.

Ékszerbolt elérhetőség:

Oringo Ékszerműhely

Az Oringo Ékszerműhely alapítója és tulajdonosa Juhász János ötvösmester. Ő az, aki ékszereivel, személyiségével és szolgáltatásaival élettel telivé teszi a helyet. Ez nemcsak egy egyszerű ékszerbolt. A megszokott szolgáltatások (ékszerkészítés, ékszerjavítás, méretre igazítás, felvásárlás, bizományi értékesítés) mellett az Oringo Ékszerműhelyben közösen készíthetitek el karikagyűrűiteket.

Ékszerbolt elérhetőség:

 

Szelence üvegékszer

A Szelence üvegékszernél minden ékszer egyedi és kézzel készített. Az ékszerek rengetegféle alapanyag felhasználásával készülnek: üvegből, gyöngyből, bőrből, nemezből, drótból stb. Az üvegékszerek fusing technikával készülnek, ezek kemencében 700-800 fokon olvasztottak majd formáltak.

Ékszerbolt elérhetőség:

  • Cím: 2000 Szentendre Kucsera Ferenc utca 2.
  • Telefon: +36 30 556 0368
  • E-mail: –
  • Weboldal: Szelence-uvegekszer

Arany ékszer webáruház

Ha szentendrei vagy ugyan, de nem szeretnél kimozdulni a négy fal közül, akkor számodra tökéletes választás az online ékszer rendelés. Az Ékszershop.hu arany ékszer webáruház az ország egész területére vállalja a náluk megrendelt ékszerek szállítását.

Arany ékszer webáruház elérhetőség:

Bizsu webáruház

Ha inkább a bizsu ékszerek szerelmese vagy, netán ajándékba szeretnél bizsut rendelni, akkor a Violetbizsu webáruház virtuális polcain biztosan megtalálod a neked megfelelő ékszert. Legyen az bizsu nyaklánc, rojtos fülbevaló, vagy akár divatszemüveg, itt jókora választék vár mindenféle bizsu ékszer területen.

Bizsu webáruház elérhetőség:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.