Fuss, hogy segíthess: Kinizsi futás május 5 – NEVEZZ!

Kinizsi futás

Futsz? Akkor segíthetsz:  május 5-én Kinizsi futás: jótékonysági futóverseny Szentendrén

A Szeretet Bank a Szentendrei Zrínyi Honvéd Sportegyesülettel közösen, a Szentendrei Önkormányzat támogatásával – az egyesület elnökének Vura Zsoltnak nagylelkű felajánlásával – 2018 május 5-én jótékonysági futóversenyt szervez a Hangya Peti Szeretetbank Nonprofit Kft javára. Az összegyűlt nevezési díjakból és adományokból a Szeretetbank a Demeter ház projektet támogatja. A Kinizsi futás nevezési díja tehát 100%-ban adomány. Fuss velünk Te is, hogy segíthess!

Nevezési díj:

Felnőtteknek 1.000 Ft, gyerekeknek 500 Ft + további adomány is adható!
Könyv vásárlással együttes nevezés: 4.000 Ft

Nevezés zárása: május 2. éjfél vagy 800 fő jelentkezésekor

Osztályok, óvodai csoportok, közösségek egyben is nevezhetnek, egyben fizetve a nevezési díjat.

A legaktívabb óvoda, iskola sportszer jutalmat kap 70 ezer Ft értékben!!!

Nevezés és információ:

http://szeretetbank.com/kinizsi-futas

Kinizsi futás Szentendre 2018 05 05
További információ: szkhse.hu

Mi a  Szeretet Bank?

A Szeretet Bank egy alulról jövő kezdeményezés, mely teret ad mind egyéni, mind vállalati szinten megjelenő jó szolgálatnak. Nem elsősorban pénzgyűjtő automataként kíván a területen jelen lenni, hanem minden egyéb felajánlás – munka, szolgáltatás, egyéni kezdeményezés – központja a Szeretetbank. A beérkező pénzügyi támogatások valamint az egyéb hozzájárulások logisztikáját, optimális felhasználását tűzték zászlajukra.

A Szeretetbank megálmodója Hangya Peti, alias Hankó Péter. Róla korábbi bejegyzésünkben olvashattatok.

Mi a Déméter Ház projekt?

Fogadjunk örökbe 2 apartmant a Démétér Házban – ez volt Hangya Peti következő álma. A következő szeretet projekt. A Déméter Házat a házat működtető alapítvány egy komplex gondozási és utógondozási program részeként működteti. E program célja, hogy a csontvelő-átültetésen átesett krónikus beteg gyermekek gyógyulási esélyei javuljanak, valamint az utókezelések lelki-fizikai elviselése mind a betegek, mind a család számára könnyebb lehessen. A Déméter Ház a Szent László Kórház területén a Gyeremekhematológiai és Őssejt Transzplantációs Osztály közelében működik.

A Déméter Ház második ütemének megépítéséhez külső forrásokra van szüksége a házat működtető alapítványnak. Nem kevés segítségre és pénzre ahhoz, hogy olyanná válhasson a jelenleg még romos épület (1. kép), mint ami a 2. képen (látványterv) látható.

hangya peti hangya peti

Kinizsi futás: 2018. 05.05 Szentendre, Postás strand. Fuss Te is, hogy segíthess!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.