Adventi programok a Parti Medvében

parti medve advent

Parti Medve Szentendre – Adventi programok 2017

A legszuperebb könyvesbolt Szentendrén

Jártál már Szentendrén a Parti Medvében? Ha még esetleg nem, sürgősen látogasd meg! Egy fantasztikus családias, hangulatos galériás kis könyvkuckó finom teákkal kávéval, sütikkel. Jobbnál jobb könyvekkel és szuper gyerekprogramokkal. És nem utolsósorban igazi profi kollégákkal, kedves, barátságos kiszolgálással. Vidámságot árasztó emberek, akik a zene és a sok-sok játék segítségével szerettetik és ismertetik meg a gyerekkel a könyvek, az irodalom világát. A Parti medvében az a legjobb, hogy teljesen kor(határ)független. Ha csak úgy betévedsz, meghallgathatsz véletlenül csak úgy egy röpke kis felolvasást vagy örömmesélést. De választhatsz rengeteg szervezett program közül is: könyvbemutató, diavetítés, gyurmadélután, papírszínház, kézműves foglalkozás. És persze a végén nem távozol a boltból üres kézzel. Túl sok minden van, amit egyszerűen nem lehet itt hagyni… Karácsony előtt,  Advent idején is rengeteg programot szerveznek kicsiknek és nagyobbaknak is. Íme a Parti Medve kínálata:

Adventi programok 2017 – Parti Medve

  • December 13 szerda (16.00-20.00) Parti Medve társasjátékklub: Mielőtt eljön a karácsony egy év végi nagy versenyen összemérheti tudását minden vállalkozó szellemű társasjátékozó. részvételi díj: 400 Ft (ebből 300 Ft a Parti Medve hűségkártyáján jóváírásra kerül)
  • December 15 péntek (16.00) Gyurmese – Grimm: A suszter manói (gyerekprogram): Mese és  égethető gyurma – gyurmás délután ovisoknak és kisiskolásoknak. Részvételi díj: 1600Ft. Regisztrációhoz kötött foglalkozás (jelentkezés: judit@gyurmatanoda.hu vagy partimedve@gmail.com)
  • December 19 kedd (16.30) A Parti medve adventi papírszínháza (gyerekprogram). A részvétel ingyenes
  • December 21 csütörtök (16.30) Téli diadélután finn módra (gyerekprogram). Diafilm vetítés egy meleg glögi mellett

 

Parti Medve

Cím: Szentendre Városház tér 4

Nyitva: H-P: 7.45 – 18-45, Szo: 10.00 – 19.00, Vas: 10.00 – 15.00

Parti Medve facebook

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük