Monster Truck Show Budakalász MEGHOSSZABBÍTVA Nov 4-ig!

Monster Truck Show Budkalász

Monster Truck Show – Budakalász November 4-ig, Kezdés: 15.00

Ha szombaton délelőtt nem bevásárolni voltál, pont nem láttad a hatalmas Big Footokat a traktor kerekű színes óriás kocsiszörnyeket kamionokra rakva az Auchan parkolójában. Szerencsére mi kiszúrtuk hogy ott vannak – méretüknél fogva nem volt bonyolult dolgunk – aztán megláttuk  a plakátokat is: XXL Monster Truck Show van ma és holnap Budakalászon az Auchan parkolójában. 5 éves vagány kislányomat ettől kezdve már nem lehetett leállítani, így vettünk jegyet és szombat délután megnéztük a showt. És milyen jól tettük!

Mi ez? Látványos autós kaszkadőr és drift show modern gladiátorokkal

Monster Truck Show Budkalász

Mindez fantasztikus hangulattal, dübörgő zenével, óriás kocsiszörnyekkel, filmekbe illő jelenetekkel: kétkerekezéssel, drifteléssel, extrém parkolással, autó tetején való kapaszkodással, durranásig tartó gumifüstöléssel, táncoló autókkal. Az óriási monster truckok voltak a show fénypontja, melyek laposra passzírozták a már amúgy is félig roncs kocsikat.

Monster Truck Show Budkalász

A sofőrök és a kaszkadőr fiúk közvetlenek, pörgősek, gyerekközpontúak, nagyon tehetségesek,  és … teljesen őrültek. Autogramot osztogattak, szelfiztek, mosolyogtak, break-eltek, közvetlenek és fantasztikusak voltak. Olyan jól csinálták, hogy az egész családnak kicsitől nagyig  maradandó az élmény. Mindketten élveztük a show minden pillanatát.  Ráadásként a végén pedig a gyerekek is megmászhatták a kocsiszörnyeket – persze számukra kizárólag létráról megközelíthetők – és mehettek egy kört. Szerintem erről most ennyi szöveg elég is, a képek magukért beszélnek. De élőben az igazi. Nézd meg Őket és vidd magaddal a gyerekeket is, nagyon fogják évezni!

Monster Truck Show Budkalász

Még több programajánlatot szeretnél? Itt még tovább válogathatsz a mai programok között
vagy inkább a látnivalók érdekelnek? Ezt nézd meg: Szentendre látnivalók

 Monster Truck Show Budkalász 1

Monster Truck Show Budakalász

 Cím: Budakalász Auchan parkoló északi része

Mikor: 2018 november 4-ig, kezdés 15.00

Webhely:Facebook

Információs vonal: 36-706160933

Jegyárak: Gyerek: 2.500 Ft, Felnőtt 3.000 Ft, Ülőhely (1. sorok) 3.500 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.