Rosinante fogadó – Szentendrei sziget

Rodinante fogado Szentendre latkep a Szentedrei-szigetrol

Rosinante fogadó – miért ajánlom?

Hogy miért ajánlom Neked a Rosinante fogadót? Mert itt találkoztam Magyarország legprofibb vendéglátósaival. Még jobb, hogy nem csak találkoztam, hanem jómagam is vendégük voltam.  És erről van Neked egy jó sztorim

A mi sztorink

Először éppen 10 évvel ezelőtt, a saját esküvői bulinkon voltam a Rosinante fogadó vendége. Vendéglátóink hihetetlenül profi szervezéssel, elképesztően finom ételekkel és hatalmas türelemmel mutatkoztak be számunkra. Türelmükre nagy szükség volt, mert hajnali 4-5 óra körül a kb 100 fős nem szomjas násznép még mindig szinte teljes létszámban tolongott a táncparketten, úgy tűnt, a bulinak sosem lesz vége…

A násznépből sokan, (de nem sokat) aludtunk a buli után a Rosinante fogadóban, mind a 22 szobát kivettük. Másnap délelőtt mindenki össze szedte magát, kicsekkolt és haza indult. Kivéve a mi kedves ceremónia mesterünket. Egyik jó barátunk vállalta a ceremónia mester szerepét. Sok ceremónia ugyan nem volt, de ő azért szintén kellőképp elfáradt. Viszont nem is emiatt maradt tovább. Neki ugyanis fontosak az alvási ciklusai, amiből szeret ráadásul minél többet magáénak tudni. Mi jól ismerjük ezen oldalát már évtizedek óta.  Távozáskor szóltunk ezért a házigazdáknak, hogy ne haragudjanak, de ő majd csak délután 5 körül kel fel, és ébredés után maradni fog még tovább, egy jóféle vacsorára (reggelire?). Mondták, ez nem probléma. Megnyugodva indultunk mi is haza.

Este csörgött a telefon, a mi ceremóniamesterünk hívott. Elégedetten mesélte, hogy délután 5re alaposan kialudta magát. Indult kijelentkezni, de a recepcióra már nem jutott el. Mert az étteremben megterítve várta őt egy asztal, rajta forró marhahúsleves gőzölgött. Nem egy tányérral, hanem egy egész tállal. És valóban, vendéglátóink ráéreztek, hogy az ő adagja nem tányér lesz, hanem tál. Ez mégis csak a kedvenc levese… Másodikként azt kérhetett, amit csak akart az étlapról. A ház vendége volt.

Pontosan ez az IGAZI NAGYBETŰS VENDÉGLÁTÁS…

Mint mondtam, esküvőnk óta 10 év telt el, az nagy idő. A napokban véletlenül összefutottam Street Gábor Huba hivatásos ceremóniamesterrel (nem azonos a cikkben említett barátunkkal, aki esküvőnkön a ceremóniamester szerepét betöltötte). Ő, mint szakmabeli, sokat látott szakember, abszolút megerősített abban, hogy a Rosinante fogadó továbbra is az a hely, ahol máig megőrizték a közvetlen és professzionális vendéglátás színvonalát.

A Rosinante fogadó a Szentendrei-sziget déli csúcsán található,

szemben Szentendre belvárosával. Személyhajóval könnyen megközelíthető Szentendre belvárosából, ha valaki kocsival érkezik, akkor a Tahi hídon vagy a Határ csárdától a leányfalui komppal tud átkelni a Szentendrei szigetre. A Budapesttől csupán 1 órányira fekvő Rosinante fogadó 22 kényelmes, egyedien berendezett szobával, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel vár téged is egész évben a Dunakanyarban. A Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. A Rosinante étterem a hét minden napján várja vendégeit.

A Rosinante fogadó gyermekbarát szálláshely

Vendéglátóinknak láthatóan fontos, hogy hogy a család minden tagja jól érezze magát, ezért minden van, amire egy kisgyermekes családnak szüksége lehet. (gyermekmenü, etetőszékek, pelenkázó, babaágy, játékok, homokozó, gyermek játszósarok, vasárnaponként animátor 12.30-16.00-ig.)

Rosinante fogadó: Szentendre latkep a Szentedrei-szigetrol

Rosinante fogadó, étterem

Cím: Szentendrei-sziget – Szigetmonostor 2015 hrsz 057/2, GPS: Észak 47.671969 Kelet: 19.087619

Nyitva: H-SZo: 12.00-20.00-ig, Vasárnap: 12.00-19.00-ig

webhely: www.rosinante.hu
Telefon: (+36 26) 722 000

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.