Szentendre Kapcsolat

Szentendre Kapcsolat

Szentendre program, Szentendre étterem, Szentendre szállás – Blog Szentendréről.

Hello kedves Olvasó!

Lakatos Julianna vagyok. Imádok utazni, a világot járni. Kisgyermekes anyukaként azonban hamar rájöttem, hogy hiába vágyom a világ legtávolabbi zugaiba, vagy Magyarország másik végébe, ez most nem az a pálya… Szerencsére azonban nincs hiányérzetem: Gyönyörű helyen lakunk, Szentendrén, a Bükkös patak mellett. Aki ismeri, annak nem kell mondanom, hogy kilépek a kapunkon és már kirándulhatok is, Magyarország egyik legszebb helyén Szentendrén, a Dunakanyarban. Rengeteg itt a felfedezni való!
Ez az első blogom, és azért kezdtem bele, mert szeretném megosztani mindazt a szépet, értéket, klassz, menő helyeket, amiket itt az évek során gyerekek nélkül, aztán később gyerekekkel felfedeztünk.

Ide kicsi gyerekkel is lehet jönni, csupán pár órára kikapcsolódni, vagy egy egész napot eltölteni. Társasággal vagy egyedül érkezőknek szintén rengeteg lehetőség, szuper hely van, ahol jól érezhetik magukat. Ha valaki szentendrei szállást keres mert még tovább maradna, ma már egyre nagyobb és színvonalasabb kínálatból válogathat. Szentendrei éttermeket, vendéglátó helyeket alaposan érdemes megszűrni, nem mindegy hová csöppen a turista! Segítek neked kitalálni, hogy a tervezett idődbe mi fér bele itt nálunk, Szentendrén. Gyere, sétálj velem!

A honlapot üzemelteti a blogger:

Lakatos Julianna

Szentendre

Tárhely szolgáltató: Evolutionet Kft. (Székhely: 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75. Adószám: 14992511-2-02 Cégjegyzékszám: Cg. 02-09-075023) www.domain-tarhely.net

Ha a bloggal, írásokkal kapcsolatban véleményed van, vagy csak tetszik, nyugodtan írd meg a hozzászólások között. Én is és a többi olvasó is szívesen vesszük. 🙂

Gyere, sétálj velem!

 

További honlapok:
eladokuria.hu – eladó veszprém megyei korhű udvarház a 18.századból