Nia tánc afrikai dobokra a szentendrei Duna parton – Aug. 12

nia tánc

Nia tánc afrikai dobokra a szentendrei Duna parti naplementében

Nyár, szabadság, ritmus és dob. Tánc mezítláb a homokban. Az érzés, hogy szabadon táncolsz, a lábad alatt homok és fű van – ez is Te vagy. Mikor beindul a zene és dübörög a ritmus, a véred pezsdül bele – a tánc szabadság. Kevés annál felszabadultabb dolog van, mikor teljesen átadod magad a zenének és a táncnak. A külvilág olyankor megszűnik létezni, csak Ti ketten vagytok ott, Te vagy és a ritmus. A tánc izgalom és megnyugvás, csapatban de mégis egyedül. Ott van benne minden egyszerre, ősi ösztön,  erotika, szellemi és lelki feltöltődés, kikapcsolódás…

Jól hangzik, ugye?

Gyere és tapasztald meg Te is! Nia tánc szabadon afrikai dobokra a szentendrei Duna parton. A ritmus, a dobok és a szabad ég alatt táncolás réges-régi őserő – ott van Benned, szabadítsd fel!

A Nia táncról

A Nia egy új módszer, hogy egészséges és fitt legyél – és az is maradj. A Nia tánc holisztikus fitnesz módszer, ami kombinálja a tánccal a harcművészeti elemeket és a relaxációs technikákat.
Csoportos edzési módszer, minden izomcsoportot átmozgat, fájdalom nélkül, egyszerre hatva a testre, lélekre és szellemre. A Nia tánc nem fókuszál a „legrövidebb időn belül a legnagyobb teljesítmény”-elvére. Ez a másfajta gondolkodásmód a különböző integrált mozgástechnikák mögött – megengedi, hogy a résztvevők érezzenek és tapasztaljanak sokféle lehetséges módon, miközben a testük egyensúlyba kerül, erősebbé és szebbé válik. Az edzések váltakozó intenzitásúak, fejlesztik az izomrendszert, követik a yin-yang elvét, van bennük vezetett koreográfia és szabad tánc. A Nia a mozgás sokféleségét hirdeti, miközben erőssé, kiegyensúlyozottá és széppé tesz.

A helyszínről – Szentendre Postás strand

A Nia tánc helyszíne a csodás szentendrei Duna part, a megújult Postás Strand homokfövenye. A szentendrei Duna korzó elején a régi kaszinó épületénél praktikus parkolni, és onnan lesétálni a Dunához a szabadstrandra. A strandon van öltöző, zuhanyzási lehetőség. Sőt tánc után kellemesen  felfrissülhetsz az egyedi rerto hangulatú Teddy Beach parti bárjában.

Nia tánc jelentkezés és részvétel

A létszám korlátlan, előjelentkezés nem szükséges.

Helyszín: Szentendre Postás strand Dunakorzó eleje a régi kaszinó és a teniszpályák mögött, a Duna parton

Időpont: Augusztus 12 vasárnap 17.30-19.30. Érkezz korábban, 17.00 körül, a pontos kezdés miatt

Belépő: 2000 Ft, a helyszínen fizetendő

Információ: Eőry Enikő, +36 30 370 7024

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.