A Rosinante étterem titka – Szentendrei sziget

Rosinante étterem - Szentendrei-sziget

Rosinante étterem titka

Szeretnél egy hihetetlenül profin megszervezett esküvői bulit, elképesztő finom ételekkel, profi, alkalmazkodó személyzettel, gyönyörű, de nem flancos mégis hangulatos környezetben? Ennél Te sem adnád alább? Vagy egy jó éttermet keresel hétvégi családi, vagy alkalmi ebédhez vacsorához? Ami biztosan beválik? Amiben nem csalódsz? Saját tapasztalat alapján ajánlom figyelmedbe a Rosinante étteremet!

A Rosinante étterem

Igazi, jeles családi alkalmak ünneplésére való hely. Tökéletes és különleges helyszín esküvőhöz, keresztelőhöz, családi, baráti vagy hivatalos ebédekhez, vacsorákhoz, rendezvényhez. A Rosinante étterem egy családias, gyerekbarát étterem. Profi személyzettel, kiváló és kedves kiszolgálással mesterszakács cheffel, na és persze finom, szezonális fogásokkal. Az étteremből a hangulatos belső udvarra nyílik kilátás, ahol gyönyörű kert, medence és jacuzzi található. Az étterem területe nyáron nyitott, fedett teraszként működik.

A Rosinante étterem a Szentendrei szigeten található

A sziget déli csúcsán, szemben Szentendre belvárosával. Személyhajóval könnyen megközelíthető Szentendre belvárosából, ha valaki kocsival érkezik, akkor a Tahi hídon vagy a Határ csárdától a leányfalui komppal tud átkelni a Szentendrei szigetre.

Személyes élményünk a Rosinantéban

A Rosinante éttermet jól ismerjük. 10 éve itt volt az esküvői bulink, pár év múltán pedig a gyerekek keresztelőjét szintén itt ünnepeltük. Jó időben biciklivel csak úgy eltekerünk ide. Legutóbb múlt vasárnap, Márton napon teszteltük. És persze tökéletes menüvel vártak bennünket:

Márton napi liba aprólék leves, konfitált, ropogósra sült libacomb, hozzá Márton napi újbor. Desszertként forró birsalma torta. Az ételek, ízek, a kiszolgálás most is, mint mindig tökéletes volt!

Rosinante étterem - kézműves foglalkozás kicsiknek

A Rosinante étteremben mindig gondolnak a gyerekekre is

Minden vasárnap ebéddel és játszóházzal várják a gyerekeket és az egész családot. Kézműves foglalkozásokkal, különleges programokkal készülnek, így nem nyűgös a várakozás akkor sem, ha a rossz idő miatt nem tudnak kint játszani a kertben a kicsik. Jó  időben a teraszon, kertben terítenek, és ha a kicsik megunták az evést vagy  a várakozást, akkor itt is élvezhetik a sok játékot, hintát, homokozót kinti kis játszóházat, gyerek foglalkozásokat.

És mi is akkor Rosinante étterem titka?

A fent leírtakból már biztosan Te is rájöttél a titokra…

  • Profi vendéglátó személyzet, aki a vendégben a saját vendégét tiszteli
  • Családi vállalkozás: Az idős tulajdonosok minden tudást, minden profizmust, a vendéglátás csínját binját átadták a második generációnak
  • Profi mesterszakács, alaposan átgondolt, nem bő lére eresztett menü, kiváló alapanyagok, borok
  • Mindenkire gondolnak, családokra, kicsikre is. A legfontosabb cél, hogy a vendég jól érezze magát
  • Maximális alkalmazkodás a vendégek igényeihez
  • Különleges helyszín – Szentendrei sziget

Mindössze ennyi kell…

Ebéd után a Rosinantéból

érdemes kisétálni a víztározókon keresztül a Duna partra, csodálatos a panoráma nyílik a hajóállomásról Szentendre belváros parti sétányának hangulatos régi házaira és a szentendrei motorcsónak kikötőre.

Rosinante étterem: Szentendre belváros látképe a Szentendrei-szigetről

Rosinante étterem: Szentendre belváros látképe a Szentendrei-szigetről

A Rosinante fogadó szállást is nyújt, 22 kényelmes szobával várja vendégeit.

Rosinante étterem, fogadó

Cím: Szentendrei-sziget – Szigetmonostor 2015 hrsz 057/2, GPS: Észak 47.671969 Kelet: 19.087619

Nyitva: H-SZo: 12.00-20.00-ig, Vasárnap: 12.00-19.00-ig

webhely: www.rosinante.hu
Telefon: (+36 26) 722 000

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.