Ingyen napelem Pest megyében és Budapesten

Ingyen napelem? 100% vissza nem térítendő állami támogatás jön 2021 Decemberétől Pest megye és Budapest régióban is. De mi ez pontosan?

Napelem pályázat Pest megye – napelem ingyen Budapesten és Pest megyében 2021 decemberétől

201 milliárd forint keretösszegű pályázati támogatás jön napelemes rendszer telepítésére magánszemélyek részére 2021 novemberétől. Körülbelül 35 ezer háztartásnak nyújt lehetőséget a pályázat, olyan családoknak, akiknek jövedelme az országos átlag alatti. A pályázat célja Magyarország háztartási napelem kapacitásának növelése és ezzel párhuzamosan a szén-dioxid-kibocsátás csökkenése.

Az országos szinten elérhető lakossági napelem pályázat 2021 Novemberében indul 4 ütemben. Budapest és Pest megye pályázó családjai a 4. ütemben, december 6-tól adhatják be pályázatukat a 100% vissza nem térítendő állami támogatásra. Pontosan „lakossági napelemes rendszerek kialakítására, valamint fűtési rendszerek elektrifikálására, amennyiben ezek napelemes rendszerekkel lesznek kombinálva.

A napelem pályázat Pest megye és Budapest tudnivalóról – pontosabban arról, hogy kik igényelhetik, kik nem, mikortól, meddig, és mik a projekttel szemben támasztott elvárások – az alábbi cikkben mindent megtaláltok részletesen, érdemes elolvasni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.